PRIVAT KONTOR

 

 

Husets reception og  velindrettede kontorer i rolige omgivelser, er meget populærer for en lang række brancher. Som eksempel kan nævnes. Human Resource konsulenter, headhunters, ingeniører, jurister, advokater, IT-virksomheder, revisorer, terapeuter, psykologer, rejseselskaber med flere..

 

 Skulle jeres virksomhed stå med et behov for et større eller mindre kontor, er I altid velkommen til at få en helt uforpligtende rundvisning i huset. Book en rundvisning under kontaktfeltet eller på mail.
reception@dronningegaarden-odense.dk meget gerne med en lille beskrivelse af jeres ønsker og behov.

DAGSKONTOR

 

 

Til den lille virksomhed, der ikke har brug for et fast kontor, tilbyder DRONNINGEGAARDEN muligheden for at leje et velindrettet kontor for én dag ad gangen.

 

 

Husets reception og  velindrettede kontorer i rolige omgivelser, er meget populærer for en lang række brancher. Som eksempel kan nævnes. Human Resource konsulenter, headhunters, ingeniører, jurister, advokater, IT-virksomheder, revisorer, terapeuter, psykologer med flere.
Vi har også et kontor til din virksomhed!

VIRTUELT KONTOR

 

 


I DRONNINGEGAARDEN tilbyder vi et virtuelt kontor i særklasse.
Få en eksklusiv firmaadresse i Odense C. samt mulighed for på dagsbasis at leje mødelokaler, og dagskontorer - på samme adresse
som din firmaadresse. Virtuelle lejere har post og mailservice - dette håndteres efter lejers egne ønsker!
Et virtuelt kontor inkluderer også telefonpasning, i forbindelse med ferie, fridage, møder eller lignende - hvor du ikke selv har mulighed for at passe telefonen. Telefonpasning i receptionens åbningstid. Man-torsdag 8-16 samt fredage 8-15.30