DRG_FacadenBW
DRG_kontorBW
DRG_DagskontorBW
DRG_HavenBW
DRG_indgang
DRG_gang_toilet

PRIVAT KONTOR

 

 

Husets reception og velindrettede kontorer i rolige omgivelser, er meget populære for en lang række brancher. Som eksempel kan nævnes. Human Resource konsulenter, headhunters, ingeniører, jurister, advokater, IT-virksomheder, revisorer, terapeuter, psykologer, rejseselskaber med flere.

 

 

De private kontorer udlejes nyistandsat, og indrettet efter lejers ønsker og behov. DRONNINGEGAARDEN tilbyder flere typer af kontorer, i størrelserne fra 12 til 50 m2.
Vi tilbyder et væld indretningmuligheder i forhold til arbejdsstationer og samtalemøbler - samtidig gør vi alt for at placerer lejere i huset, med størst mulig hensyn til branche, kontorerne imellem.


Receptionen er en meget central del af kontorhotellet DRONNINGEGAARDEN, og er på mange måder huset hjerte. Det er også her vi bruger mange kræfter, så vi kan tilbyde vores lejere en service, hvor venlighed og kvalitet er nøgleord.  


Huset & fællesfaciliteterne er til fri afbenyttelse for husets lejere. I fællesområdet ved receptionen findes 3 toiletter, derud over er der adgang til fælles køkken og kantine -når vejret tillader det er der en hyggelig møbeleret gårdhave.  

All-Inclusive koncept og gennemskuelige lejebetingelser. Vi tilbyder en all-inclusive-lejeaftale på kontorerne i DRONNINGEGAARDEN. Vi har ingen underlige tillæg eller servicegebyrer - og den pris vi tilbyder er prisen der skal betales. Vi har dog valgt at holde mødelokalerne og kaffeordningen udenfor - da der er forskellige behov.

Få en rundvisning i kontorhotellet DRONNINGEGAARDEN.
Skulle jeres virksomhed stå med et behov for et større eller mindre kontor, er i altid velkommen til at få en helt uforpligtende rundvisning i huset.
Book en rundvisning under kontaktfeltet eller på mail.
reception@dronningegaarden-odense.dk meget gerne med en lille beskrivelse af
jeres ønsker og behov.


 

Højhastighedsinternet

 

 

Kontorhotellet DRONNINGEGAARDEN er forsynet
af TDC med en stabil 500Mbit fiberlinie.
Alle kontorer forsynes via et 10Gbit netværk.
Derudover er der adgang til husets WI-FI

 

 

Kaffeordning

 

 

DRONNINGEGAARDEN har en kaffeordning der er frivillig for lejerne. Kaffeordningen inkluderer fri brug af en high-end kaffemaskine med et vælg af valgmuligheder indenfor kaffe, the og kakao.

 

 

Ubegrænset adgang

 

 

Som lejer af fast kontor i DRONNINGAARDEN
vil der med nøgle og adgangsbrik, være adgang til alle husets faciliteter 24/7. 

 

 

Mødelokaler

 

 

DRONNINGEGAARDEN råder over flere mødelokaler, og tilbyder sig med flere forskellige services i forbindelse med møder.
Disse foreståes af, og bestilles i receptionen samtidig med bookingen.